Blij en dankbaar ben ik voor de mooie en ruime praktijkruimte in het groen

Ligging & routebeschrijving

Het pand is een oude boerderij, waar vroeger de paarden stonden van de bewoners van de villa aan de Verlengde Hereweg. Op de plaats van de villa staat inmiddels een appartementencomplex, zodat de boerderij vanaf de Verlengde Hereweg moeilijk zichtbaar is.

Lopend en met de fiets kun je het weggetje tegenover de Quintuslaan ingaan, dan zie je na een paar honder meter vanzelf de boerderij aan je linkerhand. Let op ga het voorhuis voorbij en ga vervolgens ook de voordeur van Mariëtte voorbij, maar ga door de poort in de heg en loop de trap langs de gevel op. Daar tref je de deur naar de praktijkruimte aan, waar je kunt aanbellen.

Als je met de auto komt, kun je uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe via de snelwegen A28, A7, of via de provinciale wegen N46, N355 of N372 naar de stad Groningen rijden. Neem op de zuidelijke ringweg de afslag Helpman en rijdt vervolgens in Zuidelijke richting de (Verlengde) Hereweg op.

Daarna kun je het beste niet parkeren in de buurt van het adres aan de Verlengde Hereweg, maar kun je beter even omrijden via de Vestdijklaan naar de Felix Timmermanslaan om daar te parkeren.

Met navigatieapparatuur programmeer je het beste Felix Timmermanslaan 15.

De praktijkruimte