Anna Marie voelt erg goed aan wat je als persoon en als stel nodig hebt. Ze haalt je als geen ander uit je hoofd en brengt je in je lijf. Mijn vriendin en ik hebben mooie stappen gemaakt en zijn veel meer naar elkaar toe gegroeid in deze zwangerschap. Anna Marie heeft daar een grote bijdrage aan geleverd. Fantastische zwangerschapsbegeleiding.

Wim Veninga

Ik ben in contact gekomen met Intacto, doordat ik een grote angst had voor de bevalling.

Door zwangerschapshaptonomie ben ik weer dichter bij mezelf gekomen en handige/duidelijke tips gekregen om o.a. zekerder van mijn lichaam te worden. Tijdens de bevalling moest ik regelmatig terugdenken aan de tips wat hielp. Zwangerschapshaptonomie is zeker een aanrader, ook voor de man!

Heel erg bedankt voor je tijd en tips Annemarie!! Een ideale manier om angsten los te kunnen laten en bij jezelf te komen.

RiaWildervank

Ondanks dat ik niet wist wat ik kon verwachten bij zwangerschapshaptonomie, hebben mijn vrouw en ik er heel veel baat bij gehad. Anne Marie is aardig en komt rustig over. Vond het een fijne ervaring waarbij zij de behandelingen heeft afgestemd op de persoonlijke behoefte. Voor de zwangerschap en ter voorbereiding op bevalling is het zeker aan te raden. Rustig, belangstellend en inlevend.

Floris

Wij hebben zwangerschapsbegeleiding gevolgd bij Anna Marie. Het heeft mij erg goed geholpen om mijn bevalling op een ontspannen manier in te gaan. Tijdens de bevalling heb ik veel steun gehad van mijn man. Door de begeleiding van Anna Marie kon ik zijn steun toelaten en wist hij hoe hij mij kon helpen. Een ontspannen bevalling.

Aly Lynke

Van het begin tot het eind handvaten gekregen om mijn vrouw bij te kunnen staan tijdens de bevalling. Zeker als je de diepte wat meer in wilt is dit echt een aanrader, ook voor andere situaties waar je hulp bij nodig hebt. Erg goede basis gekregen voor onze bevalling.

Ed

We hebben een zwangerschap/bevallingstraject bij Annemarie gevolgd en dat was geweldig. Ze is telkens weer in staat geweest om ons het drukke, hectische leven helemaal te laten vergeten en in contact te komen met elkaar, ons kindje en ons te laten voelen waar het eigenlijk allemaal om draait: contact met en aandacht voor elkaar.

Ze heeft een hele fijne laagdrempelige manier van werken. Daardoor kom je in contact met kanten van jezelf die je nog niet goed ontdekt had.

Bij de bevalling zelf hebben wij heel veel gehad aan de oefeningen. Zowel praktisch, qua technieken, maar ook als ervaring: we hebben echt een hele fijne gezamenlijke bevalling gehad, waarbij we volledig in verbinding stonden met elkaar. Heel mooi en waardevol!

MarcoOldehove

Goede begeleiding bij het samen voelen van de baby tijdens de zwangerschap en voorbereiding bij het omgaan met pijn en weeën bij de bevalling.;” Betrokken begeleiding bij het samen voelen tijdens de zwangerschap.

Femke

Met een paar sessies kon onze zoon het geleerde toepassen en een toename van spanningen in zijn lijf doorbreken. Voor hem heel fijn, maar ook voor ons.

Abel

De sessies hebben onze dochter en ons heel erg geholpen. Nooit gedacht dat het lichamelijk op te lossen zou zijn. Onze dochter heeft nu duidelijke oefeningen en kan zichzelf rustig maken. Wij hebben handige handvatten waar we voor haar op terug kunnen vallen. Het werkt.

Sophie

Door de sessies heeft mijn zoon beter leren omgaan met zijn gevoelens en zit hij weer lekker in z’n vel. Hele fijne mensgerichte training.

HS