Haptotherapie bij Anna Marie is fijn, rustgevend, ontspannend en geeft veel inzichten in jezelf.
Zoals Anna Marie zei: jij mag weer éigen-wijs worden. Prachtig gezegd en o zo waar.’ In plaats van steeds rationeel te bedenken wat goed voor me was, kon ik weer voelen wat ik echt graag wilde en wat goed voor mij is. Ik voel weer en realiseer wat goed voor mij is en wat ik leuk vind.

Aan het begin van de behandelingen had ik het gevoel mezelf volledig kwijt te zijn. Ik deed maar wat…. Met de inzichten, oefeningen en gesprekken met Anna Marie samen is het me gelukt mijn basis weer op te bouwen. Ik durf weer te vertrouwen op mijn gevoel en luister daar naar. Ik leef veel bewuster. Door Anna Marie durf ik weer op mn onderbuik gevoel te vertrouwen iets wat ik totaal kwijt was. Ben haar erg dankbaar voor haar hulp. Ik ben weer éigenwijs.

Desiree

Anna Marie bracht me telkens terug in het hier en nu, naar mijn lijf, waardoor waardevolle informatie naar boven kwam. Ze ziet en voelt heel zuiver en kan daardoor een spiegel zijn. Samen met Anna Marie heb ik mijn intuïtieve en spirituele kant beter leren erkennen, waarderen en durf ik er meer op te vertrouwen!
Ik ben super dankbaar voor haar hulp, vertrouwen en haar deskundigheid. Dankzij haar ga ik met vertrouwen verder op ontdekkingsreis! Dichter bij mijn essentie.

Anoniem

Doorverwezen door mijn coach ben ik bij Intacto terechtgekomen, niet zo goed wetende wat te kunnen verwachten. Ik heb hier geleerd het verschil tussen woede en verdriet en slachtofferschap te voelen en dat heeft me erg geholpen.

Het was niet altijd een “nice ride”. Anna Marie is eerlijk en draait er niet omheen. Dat bleek precies te zijn wat ik nodig had. Geleerd te voelen.

Anoniem

Anna Marie kan goed luisteren, ze is rustig, begripvol, analytisch en we hebben ook samen kunnen lachen. Ze heeft me geholpen inzicht te krijgen in bepaalde patronen, dat was me alleen niet gelukt. Er zijn bij mij echt een paar puzzelstukken op z’n plek gevallen en ervaar nu echt meer ontspannenheid. Anna Marie sluit goed aan bij de behoefte die je hebt, ze checkt dit ook regelmatig, wat ik erg fijn vond. Ik kan Anna Marie zeker aanbevelen. Waardevolle therapie.

Anoniem

Van sneltrein naar boemeltje
Voordat ik naar Anna Marie ging had ik een periode met (bijna) dagelijks paniekaanvallen. Dit was dan ook de voornaamste reden dat ik deze therapie ging volgen. Inmiddels heb ik al maanden geen paniekaanvallen meer gehad.
Iets wat me is bijgebleven dat Anna Marie gezegd heeft is: Je zit in een sneltrein, maar zou eigenlijk terug moeten naar “het boemeltje” De sneltrein doelt op het gejaagde en onrustige gevoel dat ik (onbewust) in mijn lichaam had. Ik kan nu veel beter mijn rust pakken en mijn grenzen aangeven, waardoor ik wanneer ik merk dat ik in de sneltrein zit en weer terug kan naar het boemeltje.

Jolinde